Skip to content

Critical Part Management - Lagerprogram från Baucor

Vi är mycket stolta över våra BAUCOR-blad och vi tror att vi kan hjälpa dig ytterligare med de bästa lageralternativen.

Precis som många av våra kunder som redan är anslutna till vårtCPM -program, uppmuntrar vi starkt ditt företag att dra nytta av det. Det är verkligen en lättnad.

Om du också kan vidarebefordra vårt e-postmeddelande till företagets inköpsavdelning, underhållsavdelning (om en sådan finns) och tekniska avdelning, så uppskattar vi det verkligen.

Vad är CPM?

Eftersom du redan köper en eller flera typer av industriklingor från BAUCOR regelbundet, skulle vi mer än gärna tillverka dina andra klingor som du eventuellt köper från andra källor. Vi har ett program för kunder som du och det kallas "CPM" som står för "Critical Part Management".

Anledningen till att vi kallar det Critical Part är att blad måste tillverkas med hög precision och brist på tillräcklig mängd i lager kan leda till extremt kostsamma stilleståndstider. Ibland kan hela din avgift vara beroende av ett litet blad. Det är därför blad kallas Critical Part i många branscher.

Om du kan tillhandahålla en teknisk ritning av varje blad eller kanske ett urval av dessa blad som du köper från andra företag, skickar vi gärna en offert så att du kan jämföra BAUCOR-kvaliteten.

Vad vi erbjuder?

  • Med hjälp av detta program tillverkar vi ett prov av varje blad som för närvarande används och det är kostnadsfritt.

  • Om du vill gå vidare med en generell inköpsorder tillverkar och lagerhåller vi dem åt dig. Baserat på din efterfrågan levererar vi dem till dig just-in-time.

  • Kvaliteten på varje batch kommer att vara exakt densamma och rakt fram.

  • Vi kan ta bort besväret från dina axlar genom att tillhandahålla gratisprover, bättre prissättning, bra lageralternativ som säkerställer leverans just-in-time till din anläggning.