Skip to content

Om oss

Det finns tre parametrar som varje kund vill optimera när de fattar beslut om att välja en tillförlitlig källa för kapklingor för industriellt och medicinskt bruk: Hög kvalitet, låga priser och korta ledtider. Med sina avancerade CNC-, trådgnistnings- och laserskärningsverkstäder i kombination med över 30 års erfarenhet av tillverkning av alla typer av skräddarsydda och OEM-off-the-shelf industriknivar och medicinska knivar lyckades Baucor optimera dessa tre parametrar för alla kunder som en gång letade efter en källa för att tillverka sina knivar. Vår passion för högkvalitativa industriella och medicinska knivar har gjort oss till en av de mest pålitliga knivtillverkarna i världen. Genom optimerade processer tillverkar Baucor alla typer av "standardprodukter" och kundanpassade industriella och medicinska blad, kundanpassade hårdmetallkomponenter inom de bevisat kortaste ledtiderna på marknaden. Våra ordinarie ledtider är så korta jämfört med andra leverantörer att vissa av dessa leverantörer till och med kan debitera dig extra för denna ledtid. Vår väntetid för anpassade blad mindre än 100 stycken, även tillverkade av M2 HSS eller Volframkarbid K10, tar oss vanligtvis inte mer än 4 veckor medan andra leverantörer vanligtvis levererar inom 14-16 veckors ledtid.


Med kontor i Kalifornien - USA, London - Storbritannienoch Mannheim - TysklandBaucor har skapat sig en nisch genom att tillverka och leverera ett brett sortiment av högkvalitativa maskinknivar och industriblad avsedda för en mängd olika industriella tillämpningar, inklusive livsmedelsbearbetning, återvinning (inklusive plast, gummi etc.), papper, tryck, film, folieskärning; förpackning; plast, däck, gummi; textilapplikationer; kött- och fågelbearbetning; borsthuggare, läderskärning, metallbearbetning och träbearbetning.

BAUCOR® har tre huvudkontor i Kalifornien - USA, London - Storbritannien och Mannheim - Tyskland för att nå och betjäna våra kunder över hela världen. Vi designar, konstruerar och tillverkar industriella precisionsblad, maskinknivar och specialverktyg som tillverkas enligt exakta specifikationer.

Vi levererar också tusentals lagerförda BAUCOR® industriklingor och maskinknivar från dessa platser.

Kontakta våra erfarna försäljningsingenjörer på något av våra kontor i Kalifornien, Storbritannien och Tyskland för att diskutera dina behov.