Köttbearbetningsblad är vassa blad som används inom köttindustrin för att skära, skiva och hacka kött. Dessa blad kan användas i en mängd olika tillämpningar inom köttbearbetning. De används vanligtvis med specialiserade skärmaskiner och är utformade för att göra exakta skärningar med minimalt avfall och skador på det bearbetade köttet. Några vanliga typer av köttbearbetningsblad är urbeningsknivar, skivknivar och hackknivar.
Köttbearbetningsblad kan tillverkas av olika material, inklusive rostfritt stål och volframkarbid. De är konstruerade för att vara extremt vassa och hållbara, eftersom de måste kunna hantera hårda, fibrösa köttprodukter och tåla frekvent användning och rengöring.
På grund av sin tillverkningskaraktär kräver köttbearbetningsindustrin ett stadigt tryck på högkvalitativa köttblad som alltid levereras inom den snabbaste omloppstiden på marknaden. Som ledande tillverkare och leverantör av högkvalitativa industriella köttbearbetningsknivar har Baucor blivit en av de mest betrodda och pålitliga tillverkarna av dessa skärblad för köttindustrin. I vår avancerade anläggning tillverkar och lagerhåller Baucor alla typer av köttbearbetningsknivar.