KNIVAR OCH BLAD FÖR BEARBETNING AV FISK OCH SKALDJUR

KNIVAR OCH BLAD FÖR BEARBETNING AV FISK OCH SKALDJUR
Bladen för skaldjursbearbetning är utformade för att hantera skaldjurens hårda hud och svåråtkomliga ben, från mindre blad som varsamt kan avlägsna huden från en filé till större blad som kan hantera det hårda exoskelettet hos en krabba.
Blad för skaldjursbearbetning kan tillverkas av olika material, inklusive rostfritt stål och volframkarbid, och är utformade för att vara vassa och hållbara för att säkerställa exakta snitt och lång livslängd.
Blad för bearbetning av fisk och skaldjur används för hackning, tärning, skivning, filetering och olika andra skäroperationer av företag som bearbetar fisk och skaldjur. Materialvalet är viktigt eftersom det salt som finns i skärmiljön kan leda till snabbare slitage på knivar för fisk- och skaldjursbearbetning.
Baucor tillverkar precisionsknivar och blad för fisk- och skaldjursindustrin av högklassigt slipat och härdat rostfritt stål i standardstorlekar för fisk- och skaldjursindustrin. Våra knivar och blad för skaldjursbearbetning är avsedda för skivning, tärning, korsskärning, stansning, giljotinskärning, pressskärning och mycket mer. Våra maskinknivar och industriblad för skaldjursbearbetning finns i raka, cirkulära, spetsiga, tandade, sågtandade, skålade, perforerade, sammankopplade blad för giljotinskärning och många andra former. Några av de material vi använder för blad till skaldjursbearbetning är slipade, härdade rostfria stål som 410, 420, 440C, 440F, 440B och rostfria stål i 300-serien.
Vi är mycket specialiserade på att tillverka knivar och blad för fisk- och skaldjursbearbetning enligt prov och ritning. Om du behöver dina knivar tillverkade enligt dina exakta krav, vänligen kontakta oss nu för att få en kostnadsfri offert. Om du har en ritning, skiss eller skriftliga specifikationer för det blad du behöver, vänligen meddela oss.
Det finns många fördelar med att använda knivar för bearbetning av fisk och skaldjur: