Skip to content

Baucor specialklingor och verktyg

BAUCOR® Industriella precisionsblad och maskinknivar

Med kontor i Kalifornien USA, Mannheim Tyskland samt London & Sheffield UK, är Baucor en globalt erkänd ledande tillverkare och leverantör av högkvalitativa standard- och specialtillverkade industriblad, maskinknivar samt precisionsslitagedelar och verktyg tillverkade av volframkarbid och stål. Som ett globalt känt bladtillverkningsföretag med sina avancerade anläggningar och en erfarenhet inom skärverktygsområdet i mer än ett halvt sekel har Baucor blivit en mycket efterfrågad tillverkare av industriella blad, maskinknivar och precisionsverktyg i världen. Vårt produktsortiment omfattar maskinknivar och industriblad i special- och standardstorlekar för (men inte begränsat till) de flesta industriella konverteringsapplikationer, förpackning, papperskonvertering, livsmedelsbearbetning, däcktillverkning, gummikonvertering, fågel- och köttbearbetning, textilskärning, plastskärning och återvinning och många andra. En annan viktig specialitet för Baucor är att konstruera anpassade precisionsslitageverktyg för många branscher, från försvar till flyg- och rymdindustrin samt fordonsindustrin. Baucor har åtagit sig att tillverka och leverera högkvalitativa industriella blad, maskinknivar och, specialanpassade verktyg i stål och volframkarbid inom en snabb leveranstid samtidigt som vi levererar exceptionellt rätt i rätt tid.

BAUCOR® Specialverktyg, slitstarka verktyg, hårdmetallkomponenter

Baucor konstruerar och tillverkar högkvalitativa industriverktyg och specialdelar som är konstruerade för att hålla längre än någonsin. Baucor har full kapacitet att tillverka kundanpassade precisionsverktyg i hårdmetall och stål. Oavsett om du har en ritning eller ett prov eller kanske till och med en handritad skiss, kan ingenjörerna på Baucor förvandla din design till en slutprodukt inom bara några dagar! Vår expertis är vår förmåga att tillverka alla anpassade slitdelar, specialverktyg och hårdmetallkomponenter.

Snabb produktutveckling på Baucor gör att våra kunder får en fullständig service av snabb produktion för sina behov. Oavsett om ditt företag behöver specialverktyg som tillverkas snabbt för direkt användning på din anläggning eller om du är ett teknik- och designföretag som behöver omedelbar prototyptillverkning för dina nya produkter, erbjuder Baucor fullskalig tillverkning och teknik för våra kunder som behöver specialverktyg tillverkade av volframkarbid och stål på bara några dagar. Kontakta oss idag här om du vill veta mer om vår kapacitet och hur Baucor kan hjälpa dig att leverera produkter av exceptionell kvalitet som snabbt tillverkas för dina omedelbara behov.

Ledande tekniska framsteg

Våra industriella precisionsblad, maskinknivar, medicinska blad och specialverktyg tillverkas av slipade, härdade verktygsstål (D2, A2, A8. 1095, 1075), snabbstål (M2 HSS, M4 HSS), olika rostfria stålkvaliteter (300- och 400-serien) och många olika volframkarbidkvaliteter. Bläddra bland våra produkter för mer information. Från prototyper till högvolymproduktion, Baucor tillhandahåller teknisk expertis av högsta kvalitet och kapacitet för tillverkning av dina precisionsskärverktyg. Baucor har erbjudit varje kund optimerade lösningar på deras behov av skärblad i över 35 år och har haft en stark närvaro på den globala marknaden för industriknivar och precisionsslitageverktyg och fortsätter att leda den tekniska utvecklingen.