Skip to content

Inte bara blad: Utforska hela skalan av Baucors tillverkningskapacitet

Namnet Baucor är synonymt med högpresterande lösningar för skärande bearbetning. Men vad du kanske inte vet är att vår expertis sträcker sig långt utöver att leverera en vass egg. Vi är en komplett tillverkningspartner, utrustad för att stödja ett brett spektrum av dina produktionsbehov. Vi drivs av innovation, precision och en genuin önskan att lösa de komplicerade utmaningar du står inför - så att du kan göra det du gör bäst.

Utöka dina möjligheter: Där Baucor utmärker sig

Låt oss titta närmare på de specifika områden där vår tillverkningskapacitet briljerar:

 • Kundanpassade blad: Kärnan i vår expertis: Vi tänjer på gränserna för konventionell bladdesign. Cirkulära blad för finfördelad skärning, robusta giljotinknivar med avancerade beläggningar, komplexa perforeringsblad för specialmönster - vi klarar alla skärutmaningar. Det handlar om att hitta den optimala kombinationen av stål, geometri och ytbehandlingar för att matcha dina material och överträffa dina förväntningar.
 • Maskinkomponenter för optimal prestanda: Bladet är bara en pusselbit. Vi konstruerar och tillverkar de omgivande elementen som garanterar en smidig och effektiv skärprocess. Slitplattor tillverkade av exceptionellt hållbara material, precisionsbearbetade städ och specialdesignade styrningar för förbättrad materialhantering ger tillsammans en helhetslösning som gynnar hela din verksamhet.
 • Precisionsbearbetning: Dina idéer tar form: Med vår avancerade CNC-bearbetningskapacitet kan vi ta oss an projekt med oöverträffad noggrannhet. Oavsett om du behöver några prototyper för testning, komplexa komponenter som tillverkas exakt enligt dina specifikationer eller en stor produktion av specialiserade delar, är vårt skickliga team engagerat i att leverera den kvalitet du kräver.
 • Förlänger livslängden på din utrustning: Vi hjälper dig att sänka driftskostnaderna genom kvalificerad renovering och reparation. Klingor som återfår sin ursprungliga skärpa, slitna komponenter som repareras av experter - vårt mål är att maximera livslängden för dina värdefulla maskiner och förhindra kostsamma utbyten när det är möjligt.

FÅ EN OFFERT

Skillnaden Baucor: Det handlar om mer än tillverkning

Vi förstår att valet av tillverkningspartner handlar om mer än bara kompetens. Här är varför Baucor står i särklass:

 • Oöverträffad materialkunskap: Att välja rätt stål är bara början. Vi förstår hur beläggningar, värmebehandlingar och andra faktorer påverkar prestanda och hållbarhet ute på fältet. Vi använder denna expertis för att skapa lösningar som inte bara är utmärkta för uppgiften utan även klarar de hårda krav som ställs i din specifika produktionsmiljö.
 • Skräddarsydda för din framgång: Varje projekt drar nytta av vårt problemlösande tankesätt. Vi analyserar dina utmaningar, föreslår förbättringar utöver det uppenbara och samarbetar nära för att leverera mer än komponenter - vi levererar konkreta förbättringar av din produktivitet.
 • Kvalitet är en del av vår kultur: Vi följer rigorösa kvalitetsstandarder i varje steg. Det innebär konsekventa material, exakta toleranser och noggrann inspektion före leverans. Det handlar om mer än att bara tillverka delen, det handlar om att ge dig det förtroende som kommer med pålitlig prestanda, dag in och dag ut.

De branscher vi stärker

Baucors tillverkningsstyrka stöder olika branscher där prestanda är avgörande:

 • Förpackningar: Vi är din partner när det gäller att övervinna skärkomplikationerna för filmer, laminat, blister och allt däremellan.
 • Konvertering: Från papper och folier till tekniska textilier, vi utformar lösningar för felfria skärningar, minimalt avfall och drifttid som du kan lita på.
 • Bearbetning av livsmedel: Hygieniska blad med exceptionell skärpa och hållbarhet som uppfyller de strängaste kraven på livsmedelssäkerhet.
 • Tillverkning: Levererar skärverktyg, maskinkomponenter och olika delar som är skräddarsydda för de unika behoven i din bransch.

Upptäck vad vi kan göra för dig

Det bästa sättet att förstå omfattningen av Baucors kapacitet är att inleda ett samtal om dina mål.