Skip to content

Komponenter i hårdmetall

Kundanpassade hårdmetallkomponenter, slitstarka delar (hårdmetalldelar)

Baucor designar, konstruerar och tillverkar högkvalitativa hårdmetallverktyg och slitstarka volframkarbiddetaljer som håller längre än någonsin. Oavsett om du har ett tryck eller en grov skiss eller till och med en idé som du behöver förvandlas till en hårdmetallkomponent, är Baucor fullt kapabel att tillverka precisions hårdmetallkomponenter för maskiner, flyg, automativ, olja-gas, förnybar reenergy och för alla andra sektorer som använder hårdmetalldelar för att begränsa verktygsslitage.

Baucor förstår dagens utmaningar inom såväl design som produktkvalitet för hårdmetallkomponenter och är här för att ta sig an denna utmaning tillsammans med dig. Oavsett om du arbetar med konvertering, maskiner, utrustning eller någon annan industri, vänd dig till Baucor precis som tusentals andra för rätt och optimala lösningar. I sina avancerade anläggningar har Baucor åtagit sig att utforma och tillverka precisionskomponenter i hårdmetall.

Vi är experter på tillverkning av hårdmetallkomponenter och slitstarka delar av volframkarbid

Från en storlek på ett par millimeter till en storlek på 100" är Baucor mycket specialiserade på tillverkning av specialverktyg inklusive hårdmetallkomponenter per prov, ritning eller till och med en idé. Om du behöver dina specialverktyg tillverkade enligt dina exakta krav, vänligen kontakta oss nu för att få en kostnadsfri offert. Om du har en ritning, skiss eller skriftliga specifikationer för den klinga du behöver, vänligen meddela oss, annars kan vi designa och konstruera den åt dig.

BAUCOR® har tre huvudkontor i Kalifornien - USA, London - Storbritannien och Mannheim - Tyskland för att nå och betjäna våra kunder globalt. Vi designar, konstruerar och tillverkar industriella precisionsblad, maskinknivar och specialverktyg enligt exakta specifikationer.

Vi levererar också tusentals lagerförda BAUCOR® industriblad och maskinknivar från dessa platser.

Kontakta våra erfarna försäljningsingenjörer på något av våra kontor i Kalifornien, Storbritannien och Tyskland för att diskutera dina behov.

Vänligen kontakta oss här om du vill veta mer om hur du får dina nästa verktyg tillverkade.